The Cookie That Thinks It'S An Tangkap. - I Touch Myself

Arbeta med marken

Posted Nov. 11, 2013, 1:09 p.m. By tangkap Tags: Gräv

Jag är ute efter någon som är kunnig inom markarbeten i skövde, skulle behöva en omgående till ett jobb på vårt företag. Vi ska göra om vår gård lite och det skulle behöva vara klart innan snön faller, dem som skulle göra det kunde inte utföra det arbetet vi ville. 

Har varit och ätit mat nu, är tillbaka på kontoret nu. Var även ute på stan en sväng och köpte smink borttagning till ansiktet, jag hatar att skölja ögonen med vatten och tvål. Tycker inte om att få vatten i ansiktet alls, vet inte varför men det bara är så. 

Så jag köpte smink borttagning som är som små blöta lappar som man tvättar ögonen med. Sitter och dricker dricka nu och börjar bli väldigt kissnödig men jag orkar inte resa på mig och gå på toa. Är även torr om läpparna på tal om något helt annat, så jag måste köpa ny salva på rasten.