The Cookie That Thinks It'S An Tangkap. - I Touch Myself

Göteborg.

Posted Oct. 10, 2015, 7:33 p.m. By tangkap

Det finns många tillfällen då man inte önskar sig någon annan stans. Ett sådant är nog när man har prickat in en helt underbar semester och känner sig Utvilad och glad. Senast jag hade semester var det så. Vi hade åkt till Göteborg, mina drömmars stad, och hyrt hotellrum. På kvällarna låg vi med en varsin bok och läste till framåt tolv på natten. Sedan sov vi tills vi vaknade, gick ner och åt frukost och läste Göteborgs posten. Kaffe på det och man kände sig redo för en ny dag. Jag gillar inte att ha en massa inbokat som man ska se och uppleva, därför passar Göteborg mig perfect! Jag har nämligen vistats där sen jag var liten och inte mycket i alla fall, hinner ändras på ett år eller två.