The Cookie That Thinks It'S An Tangkap. - I Touch Myself

En jobbig dag

Posted April 17, 2017, 1 p.m. By tangkap Tags: Teknik
Det känns så typiskt att detta ska hända mig just nu.

Jag känner mig för tillfället väldigt frustrerad. Du vet... När man behöver något som mest det är då det försvinner eller går sönder. Det hände mig för någon dag sedan. Jag var precis på väg hem från jobbet. Jag hade haft en tung och jobbig dag på jobbet med många ganska krävande kunder, så jag kände mig ganska trött och sliten när jag gick hem. Jag skulle hem till en kompis på lite middag och mys, så det kändes väldigt bra att vi hade bokat in att träffas den dagen för det var verkligen något jag behövde efter en sådan jobbig dag på jobbet. Jag skulle då ta upp min telefon för att skicka ett sms och fråga om hennes adress (hon hade precis flyttat till ett nytt ställe och jag hade inte riktigt koll på vart det låg eller hur jag skulle ta mig). Jag brukar ju vara lite sent ute så jag hade inte kollat upp hennes adress och vägen dit innan (tyvärr). Precis när jag skulle trycka skicka på meddelandet så flyger plötsligt min telefon ur min hand och rätt ner på marken och allt grus och elände... Men skärmen först! Jag står mitt i stan och halvt som halvt skriker till och verkligen dyker efter min telefon. Till mitt stora förtret är hela, verkligen hela skärmen i kras. Hur skulle jag nu hitta till min kompis?

Jag hade lite flyt senare att min kille jobbade i närheten av stationerna jag brukar byta tåg på så han stod där och väntade på mig så jag kunde använda hans telefon och höra av mig till min kompis. Han hittade även ett ställe att laga min iphone på så det ska vara färdig idag. SÅ allt löste sig.